تمام مشاوران در زمینه سئو مجموعه ای از اولویت های موردعلاقه خود هنگام کار با وبسایت های سئو تنظیم کرده اند،ما نیز از این قاعده مستثنا نیستیم .
در این مقاله قصد داریم تا تجربیات خود را در زمینه علایق ارباب رجوع با شما به اشتراک بگذاریم.
قطعا به کار گیری این توصیه ها برای شما مثمر ثمر خواهد بود .
۱_لینک سازی داخلی
سایت ها بسیاری توسط برنامه ریزی دقیقی که در زمینه لینک سازی داخلی صورت گرفت ، توانستند گامی بزرگی در زمینه صفحات موتور های جستجو (SERP )بردارند . سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که به چه دلیل انجام این کار ضرورت دارد ؟ در پاسخ باید بگوییم که مرورگر گوگل به منظور باز کردن سایت و همچنین اطلاع از این که مطالب هر صفحه گویای چه چیزی هستند از لینک های داخلی استفاده میکند . اگر با دقت کافی این کار را به سرانجام برسانید ، میتوانید سیگنال های صحیحی برای هر صفحه ایجاد کنید و درنهایت شاهد پیشرفت چشمگیری خواهید بود .
۲_محتوای مطالب می بایست مفید و مختصر باشد
قاعدتا همیشه محتواهای طولانی بهترین محتوا محسوب نمیشوند . محتوایی مناسب تلقی میشود که بدون توجه به حواشی ، به ذکر اصل مطلب میپردازد . به عنوان مثال : یکی از کاربران با حذف ۳الی ۴۰۰ کلمه از هر صفحه توانسته است شاهد جهش امتیاز از رده ۴۰ به ۸۰ در گوگل باشد.
۳_بک لینک
تنها محتوای متن نیست که حائز اهمیت است . صفحه هایی وجود دارد که با وجود این که لینک های آن به دقت برنامه ریزی شده اند اما در سایت های نامربوط به نمایش درمی آید و عملا نتیجه زحمات بی فایده میباشد . در مقابل صفحاتی مشاهده میشود که با وجود اینکه لینک های آن طبق DR25 برنامه ریزی شده است ، اما توانسته است با مدیریت نمایش در سایت های متناسب ، رتبه بالایی در گوگل کسب کند . توجه داشته باشید که این کار نیازمند دقت و تمرکز میباشد .
۴_سئوی داخلی خود را به درستی تنظیم کنید
گوگل همچنان به دنبال سایت هایی است که بیشترین موارد ممکن در گزینه های موجود انتخاب شده باشند . هنگامی که شما تمامی این موارد را انتخاب کرده باشید ، شما این امکان را به گوگل میدهید که هنگام جستجوی موارد شما را به سایت هایی دیگر هدایت کند.بنابراین برای انجام این کار وقت کافی صرف کنید تا اطمینان حاصل کنید به درستی توانایی های خود را مشخص کرده اید .
۵_تحقیق
اگر راجب پروژه های سئو تحقیقی نداشته باشید ، باید شکست را بپذیریدبدون تحقیق نمیتوانید دریابید که رقبای شما چه چیزی را برای این پروژه ها در نظر دارند . همچنین از این که چه کلیدواژه هایی را در نظر نگرفته اید آگاهی نخواهید یافت . به علاوه در جای گذاری موقعیت های صحیح بک لینک ها دچار مشکل خواهید شد . توجه کنید که هیچ چیز بدون تلاش و پشتکار به دست نخواهد آمد.
۶_رضایت کاربران
در واقع در راهنمای “نحوه جستجو در گوگل” این نکته ذکر شده است که گوگل جهت رتبه بندی سایت ها از رضایت کاربران بهره میگیرد . آنها از تجربیات کاربران در رابطه با سایت ها استفاده میکنند . بنابراین سعی کنید که تجربه و نظرات خود را به بهترین نحو ممکن برای سایر بازدیدکنندگان به اشتراک بگذارید.
۷_E.A.T
رتبه بندی در گوگل بر اساس میزان مهارت ، تسلط و اطمینانی است که هر سایت ارائه میدهد . تحقیقات زیادی در این زمینه صورت گرفته و اطلاعات مربوط به آن را میتوانید در سایت های مربوطه کسب کنید . مراجعه به Search Engine Journal یا موتور جستجوی ژورنال ، میتواند در درک بهتر این مضمون و همچنین نحوه عملکردی مناسب ، اطلاعاتی درخور در اختیار شما قرار دهد .